Moa Andersson är född i Göteborg men är uppvuxen i centrala Stockholm. Hon har en bakgrund inom artistisk gymnastik, truppgymnastik och dans. Gång-teknik och hållning är något som alltid intresserat henne och hon är mån om att hjälpa såväl kvinnor som män föra utveckla sin kroppshållning och där med blir mera eleganta. Moa har arbetet med High Heel School sedan starten och är Jardels närmaste medarbetare i Stockholm . Moa leder olika koncept både i Stockholm och Malmö. Hennes passion för stil, mode och andra människor gör att hon tar sig an sina deltagare med stor glädje och ödmjukhet.

 
     
     

Jardel Oliveira de Sousa är född i Brasilien och professionell dansare och koreograf, utbildad vid Svenska Kungliga Balettskolan. Han har mer än 15 års erfarenhet från nationella och internationella institutioner. Har bland annat dansat på Royal Swedish Opera, Göteborgs-operan, Ballet Gulbenkian (Lissabon), Skånes dans-teater, Moderna museum m.m.

Jardel är även utbildad instruktör och personlig tränare via Scandinavian Academy of Fitness Education, eta-blerade samarbeten finns med träningsanläggningarna Inmo Medveten Träning och Sturebadet.

Jardel har koreograferat och coachat allt ifrån teater-föreställningar på Kungliga Dramaten till TV-produk-tioner som Let’s dance och ”Deal or no deal”.

Jardel driver även Dance & Fitness som erbjuder många spännande tjänster inom dans- och fitnessområdet.

 

För mera information eller bokningar kontakta oss på walk@highheelschool.se

High Heel School söker representant i Skåne!

   

Copyright High Heel School